Geen nieuws, goed nieuws

We hebben hier al een tijdje geen bericht achtergelaten, maar geen nieuws is goed nieuws! Afgelopen week was de rustigste week sinds we een maand of twee geleden voor het eerst met Valerie naar het ziekenhuis gingen.

De eerste week na een chemo eet Valerie altijd slecht, ook deze keer. Dit keer bood de sonde echter uitkomst. Door de extra voeding lijkt Valerie zich wat beter te voelen dan vlak na de eerste chemo’s. Nu ze een sonde heeft, zijn hier ook wel eens wat “problemen” mee. Zo trok Valerie woensdag in een boze bui, de sonde er ineens weer uit. Gelukkig hebben we bij de sonde ook een “abonnement” op de thuiszorg gekregen. Is er een probleem met de sonde, dan hoeven we niet direct naar het ziekenhuis, maar komt de thuiszorg ons helpen. Erg fijn!

En verder…

Door alle heisa van de afgelopen weken, vergeten we soms dat Valerie ook nog gewoon een kind van 1 is. Gelukkig herinnert ze ons daar af en toe op subtiele wijze even aan. Zo vertelt ze ons ineens zelf dat ze “Tinkywinky” (Teletubbies) of “Bumba” wil kijken en moeten we ineens erg goed opletten dat ze niet zelf de trap beklimt. En tel ik daar nu ineens 6 tandjes in haar mondje?!

Op de motor!

Op de motor!

 

Getagd met , , , ,
Geplaatst in Dagboek
1 Reactie op “Geen nieuws, goed nieuws
  1. Yvonne en André zegt:

    wat fijn om te horen dat jullie ondanks alle zorgen ook nog kunnen genieten van de dingen die goed gaan.

Recente berichten
Recente reacties