Een fijn weekend

Elke periode van de chemo eindigt met een relatief goede week. In die week moet Valerie’s lichaam weer opkrabbelen van de klap die de chemo haar heeft gegeven. We merkten afgelopen week al dat Valerie weer beter begon te eten en dit weekend was Valerie weer de Valerie zoals we haar kennen.

De volgende chemo komt alweer snel dichterbij. Het is een naar idee dat de kleine kanjer die zich nu net weer goed voelt, dit proces nog zo vaak moet doorlopen. Maar voor nu hebben we met z’n allen genoten van het weer en van Valerie’s ‘goede’ weekend. Valerie heeft veel gespeeld, ‘gezongen’, geklauterd en vooral gelachen met haar broertje, zus, vriendjes en vriendinnetjes. En met dat lachen van haar laadt ze ons allemaal een beetje op voor de volgende chemo.

Lol achter de loopwagen.

Lol achter de loopwagen.

 

Getagd met , , , , , , , , ,
Geplaatst in Dagboek
2 reacties op “Een fijn weekend
 1. Marja en Chris zegt:

  Lieve fam. Tukker
  Fijn dat het zo goed?gaat met Valerie,dat ze zo op de chemo reageert.
  We leven met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte.
  (Ook de opa’s en oma’s)
  Hartelijke groet,Chris en Marja

 2. Roine zegt:

  Och lieverds, we leven hier ook met jullie mee! Ik kan me niet indenken wat jullie nu meemaken, dus weet ook niet heel goed wat te schrijven. Het is fijn om via dit blog mee te kunnen lezen en leven. Ik hoop dat het jullie ook helpt bij het verwerken van alles waar jullie nu doorheen gaan. Heel veel liefs van ons viertjes!

Recente berichten
Recente reacties