Botscan

Vandaag wordt er een botscan uitgevoerd. Hiervoor krijgt Valerie ‘s ochtends eerst een radioactieve vloeistof via haar infuus toegediend.

In het begin van de middag komen opa en oma met Fenne en Bodhi naar het ziekenhuis. De kinderen zijn hier nog niet eerder geweest. Voor hen is het allemaal wat vreemd. Gelukkig is Kinderstad vlak bij de afdeling. Dit is een speelruimte waar patiƫntjes en jonge bezoekers even het ziekenhuis kunnen vergeten.

Later op de middag wordt de botscan uitgevoerd. Hiervoor moet Valerie 25 minuten stil in een scanner liggen. De artsen willen dit bij voorkeur zonder narcose doen. Met veel geduld weet Pauline Valerie in slaap te krijgen op de scanner. Ze slaapt precies lang genoeg voor een scan. Al na een half uur krijgen we de uitslag, de botscan heeft geen afwijkingen gevonden! Goed nieuws dus!

Er is inmiddels een behandelplan opgesteld. Om dit uit te voeren moet er operatief een centrale lijn geplaatst worden. Helaas gooit het paasweekend roet in het eten, dit kan op zijn vroegst dinsdag gedaan worden. Na uitleg van de artsen over wat er gaat komen, mogen we voor het weekend naar huis!

 

Getagd met , , , , , , , , ,
Geplaatst in Dagboek, Initiatieven, Onderzoeken
1 Reactie op “Botscan
  1. Cor en Riet Vermeulen zegt:

    Lieve kleine kanjer, Arno, Pauline, Fenne en Bodhi

    Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd.
    Wij denken aan jullie en blijven via deze site en opa Co en oma Dina op de hoogte van de behandelingen.

    Veel liefs toegewenst van Cor en Riet

Recente berichten
Recente reacties