De tijd vliegt

Het was een drukke week en daardoor gaat de tijd nog sneller dan dat het al ging. We hebben Fenne haar verjaardag en kinderfeestje volop gevierd. Vijf jaar is ze alweer. Ook dat is voorbijgevlogen. Wie had vijf jaar geleden gedacht dat we nu drie kindjes zouden hebben? Ik niet. Maar fijn is het het wel. En ook al hebben ze soms wel eens mot. Ze hebben ook veel steun aan elkaar.

Op woensdagavond, na het kinderfeestje van Fenne, krijgt Valerie koorts. Vanaf 38.5 moeten we de artsen bellen, dus dat doen we dan ook. We moeten meteen weer langskomen bij het VU. Gelukkig slapen Fenne en Bodhi al. Aangekomen bij de spoedeisende hulp van het VU wordt er weer wat bloed bij Valerie afgenomen. Dan zien we ook opeens een blaasje op Valerie haar oor en voet. Als dat maar geen waterpokken zijn. Na een uurtje krijgen we de uitslag van het bloed, dat is goed. De arts twijfelt tussen hand-, voet- en mondziekte en de waterpokken. Het neigt meer naar het eerste, maar toch krijgen we als voorzorg een medicijn mee tegen de waterpokken. We gaan weer naar huis.

Vandaag is het vrijdag en Valerie wordt opgenomen voor haar derde kuur. Eerst wil de arts haar nog zien om echt zeker te weten dat de blaasjes geen waterpokken zijn. Dan moeten er namelijk maatregelen genomen worden. Voor Valerie, maar ook voor de andere kindjes op de afdeling. Ook deze arts is er van overtuigd dat het de hand-, voet- en mondziekte is. We gaan dus naar de afdeling waar zij wel (weer) in isolatie wordt opgenomen, het is namelijk wel besmettelijk. Dit houdt in dat Valerie haar kamer niet uit mag en niet op de gang of de speelkamer mag spelen. Wel zou ze eventueel naar buiten (de tuin) mogen, mits er geen chemo loopt. We hopen zondagavond weer naar huis te mogen. En aangezien de tijd toch vliegt, zal dit weekend ook wel weer voorbij vliegen.

Getagd met , , , , , , ,
Geplaatst in Dagboek
4 reacties op “De tijd vliegt
 1. Eugenie zegt:

  Hopelijk voor jullie is het snel zondagavond en is het morgen overdag droog zodat jullie even met haar naar buiten kunnen als er geen chemo loopt.

 2. Letje zegt:

  Nog gefeliciteerd! En hopelijk mag de kleinste snel weer mee naar huis.

 3. Miranda zegt:

  Ik hoop dat jullie snel weer thuis zijn. Isolatie is niet leuk !!! Succes de komende dagen.

 4. Freek, Louise en Kai (en baby) zegt:

  Nog van harte gefeliciteerd met de grote kleine meid. Wat een moeilijke tijden moeten jullie doormaken zeg… pfff…
  Hoop dat jullie het ook nog een beetje trekken allemaal.
  Heel veel sterkte de komende tijd!

Recente berichten
Recente reacties