De Efteling

Uiteindelijk mochten we Valerie afgelopen maandagmiddag weer mee naar huis nemen. Ze was wel nog steeds Neutropeen (ja ja, onze woordenschat blijft uitbreiden) maar ook 48 uur koortsvrij. Dus met een antibiotica, een zooitje kanjer kralen en een voorwaarde dat we op woensdagochtend terug zouden komen voor een nieuwe controle, namen we onze lieve kanjer weer mee naar huis.

Gelukkig kon ons uitje naar de Efteling doorgaan. Van woensdag tot vrijdag hadden we een kamer geboekt in het Efteling Hotel. En niet zomaar een kamer, een heuse Theater Suite! Volledig in Theaterstijl. Fenne kon zich helemaal uitleven met het geven van voorstellingen en wij genoten van het weer, het bad en onze kindjes. En natuurlijk van de Efteling, waar we onbeperkt naartoe konden. Fenne is een echt adrenaline-monster, twee keer in een achtbaan, in de bobslee, tig keer in het schommelschip en onbeperkt in de draaimolens. En Bodhi is een Jokie-fan, geweldig om zijn koppie te zien tijdens een ritje in het Carnaval Festival. Valerie was af en toe wat argwanend als we haar meenamen een attractie in. Zo van: ‘Waar brengen jullie me nou weer naartoe?’. Maar uiteindelijk heeft ze enorm genoten.

Na drie dagen vakantie vieren in de Efteling zijn we nóg meer aan vakantie toe… Gesloopt zijn we, maar het was wel leuk!

Efteling 1

 

Efteling 2

wolf

Getagd met , , ,
Geplaatst in Dagboek
3 reacties op “De Efteling
 1. Joyce zegt:

  Heerlijk ff genieten voor jullie!! En wat een leuke foto’s! Xxx

 2. Yvonne en André zegt:

  Wat fijn dat jullie het zo leuk hebben gehad. Straalt ook echt van de foto’s af. Ik heb vanaf 23 augustus vakantie, dus als ik dan iets voor jullie kan betekenen, schroom niet om te vragen. Kai komt in die periode denk ik wel wat logeren want dan komt zijn broertje er bijna aan, maar dat maakt het misschien wel leuk voor de kinderen. Dikke knuffel weer voor jullie allemaal

 3. Chris en Marja Hinderks zegt:

  Fijn dat jullie toch nog een paar dagen konden genieten met elkaar. We denken veel aan jullie en hopen dat het toch weer beter mag gaan met Vallerie.
  Gr. Marja en Chris.

Recente berichten
Recente reacties